Bakü, Bilişim Teknolojileri Konferansı'na hazır


Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yarın 7'ci Bilişim Teknolojileri Konferansı(AICT2013) gerçekleştirilecek. Konferansta 26 ülkeden 150'den fazla akademisyen 3 gün süresince sektörün problemlerini masaya yatıracaklar.
Konferans, bilişim teknolojilerini(BİT) eğitim, bilim, yönetim, sağlık, iletişim gibi alanlarda kullanan uzman akademisyenleri bir araya getirecek. Konuya ilişkin basına bilgilendirme toplantısı düzenleyen organizatör kuruluşlardan Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Abuzeddin Adamov, konferansın Azerbaycan'da bu yılın bilişim teknolojileri yılı olduğundan dolayı gündeminin de bu konuya paralel olmasına çalıştıklarını bildirdi. Adamov, konferansta BİT'le ilgili; veri yönetimi, verilerin değerlendirilmesi ve mühendisliği, siber güvenlik, iş yönetim ve ekonomi, devlet hizmetleri ve bilim, sosyal ve insani araştırmalar gibi önemli konuların ön plana çıkacağını ifade etti. CİHAN
YASAL UYARI:Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Feza Gazetecilik’e aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece zaman gazetesi tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Azerbaijan - GOV - Azerbaijan to Host an International ICT Conference

Özəl və dövlət ali təhsil məktəbləri arasındakı fərq

VİCDAN SUSTUĞUNDA : Download PDF