ARDNŞ resmisi: INEPO-EUROASIA”nın teşkiline desteyimiz bundan sonra da davam edecek

INEPO-EUROASIA” Etraf Mühitin Mühafizesi III Beynelxalq Layihe Olimpiadasının qaliblerinin öten şenbe günü mükafatlandırılmasımerasimi keçirildi.
Azerbaycan Dövlet Neft Şirketi, Ekologiya ve Tebii Servetler, Tehsil nazirlikleri, “Çağ Öyretim” şirketi ve “İctimai Televiziya”nın resmi desteyi ile keçirilen “INEPO-EUROASIA” Etraf Mühitin Mühafizesi III Beynelxalq Layihe Olimpiadasının qaliblerinin öten şenbe günü mükafatlandırılmasımerasimi keçirildi. Tedbirde ümumilikde 36 nefer bürünc, 11 nefer gümüş, 9 mektebli ise qızıl medala layiq görüldü. Onlardan qızıl medal üzre 5 nefer, gümüş medal üzre 4 nefer, bürünc medal üzre ise 7 mektebli Azerbaycan temsilçisidir.
Dövlet ve hökumet nümayendelerinin, millet vekillerinin, bir çox tanınmış ziyalıların da iştirak etdiyi tedbirde çıxış eden Azerbaycan-Türkiye Özel Liseyleri Baş İdaresinin reisi Adem Önal beynelxalq olimpiadanın ekoloji problemlerin helli ve etraf mühitin qorunmasıistiqametinde genc neslin, uşaqların maariflendirilmesi baxımından faydalıolacağınıbildirdi.
Dövlet Neft şirketinin (ARDNŞ) vitse-prezidenti Muxtar Babayev çıxışında bele bir tedbirin keçirilmesinin böyük ehemiyyeti olduğunu söyledi. M.Babayev ARDNŞ-nin bu beynelxalq olimpiadanın gelecekde de keçirilmesi üçün desteyini davam etdireceyini söyledi.
Tehsil nazirinin müavini Elmar Qasımov ise bele bir tedbirin Bakıda keçirilmesini Azerbaycan üçün tarixi hadise adlandırdı: “Çağ Öyretim” şirketinin teşebbüsü ile keçirilen bu olimpiada ve burada qazanılan medallar Azerbaycan üçün mühüm ehemiyyet kesb edir. İnanıram ki, bu olimpiada gelecekde de keçirilecek ve dövlet qurumlarıbu tedbirin gerçekleşmesi üçün desteklerini bundan sonrada esirgemeyecekler”.
”Çağ Öyretim” şirketinin rehberi Enver Özeren tedbire qatılan her kese teşekkürünü bildirdi ve “INEPO-EUROASIA” Etraf Mühitin Mühafizesi IV Beynelxalq Layihe Olimpiadasının keçirilmesi üçün hazırlıqlara başlanacağınıqeyd etdi. Enver bey növbeti il bu olimpiadaya daha çox ölke temsilçisinin qatılacağına ümidvar olduğunu söyledi.
http://www.zaman.az/

Bu blogdaki popüler yayınlar

Azerbaijan - GOV - Azerbaijan to Host an International ICT Conference

Özəl və dövlət ali təhsil məktəbləri arasındakı fərq

VİCDAN SUSTUĞUNDA : Download PDF