Kafkas Üniversitesi öğrencilerine, ‘UyumSoft Akademi Sertifikası


Temmuz ve Ağustos aylarında düzenlenen 2 ayrı staj programında; Azerbaycan mühendislik bölümü öğrencileri, hem teorik hem uygulamalı bir eğitim çalışmasına katılıyor.

Temmuz ayı programına katılarak ‘UyumSoft Akademi Sertifikası’ almaya hak kazanan Kafkas Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden 12 öğrenci, geçtiğimiz hafta UyumSoft AŞ.’de düzenlenen bir tören ile başarı sertifikalarını aldılar.





Ağustos ayında düzenlenmekte olan staj ve eğitim programına ise, Kafkas Üniversitesi’nin Sanayi Mühendisliği bölümünden 10 öğrenci katılıyor. 

UyumSoft AŞ. tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında verilen eğitim çalışmasında; yazılım kodlama süreci ve Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) başta olmak üzere, çeşitli konularda hem teori, hem de bir proje yapılarak uygulamalı bir staj dönemi gerçekleşiyor.   
 
UyumSoft, Türkiye’de 600 gence eğitim semineri verip, iş dünyasına kazandırdı
 
Türkiye’nin sektöründe lider yazılım ve danışmanlık firması UyumSoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 2005 yılından itibaren, Türkiye’de üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinde okuyan öğrenciler başta olmak üzere, sektördeki gençlere ücretsiz olarak ‘Yazılım ve ERP eğitimleri’ vermektedir.
Ülkemizde, son 5 yılda, 600’ün üzerindeki gence eğitim semineri veren UyumSoft AŞ., aynı zamanda ‘UyumSoft Akademi Sertifikası’ alan gençlerin, özel sektörde hizmet verdiği müşterilerinde istihdam edilmesini de sağlayarak, iş dünyasına kazandırdı.
 
‘UyumSoft Akademi Eğitim Seminerleri’, Azerbaycan ile yurtdışına açıldı
 
Sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübesini Türkiye’deki öğrencilerin yanı sıra, ilk yurtdışı çalışması olarak Azerbaycan’daki öğrencilerle paylaşmak için Azerbaycan Kafkas Üniversitesi ile işbirliği gerçekleştiren UyumSoft AŞ., aynı zamanda, Azerbaycan’daki bazı devlet üniversiteleri ile de ‘UyumSoft Akademi’ arasında yapılabilecek eğitim işbirliğine yönelik görüşmelere devam ediyor.
 
‘UyumSoft Akademi’, bilişim sektörüne kalifiye insan kaynağı yetiştirmeye devam ediyor
 
Hedeflerinin, bilişim sektörüne kalifiye insan kaynağı yetiştirmek olduğunu kaydeden UyumSoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder, “Sahip olduğumuz bilgi birikimi ve tecrübemizi, geleceğimiz olan gençlerimiz ile paylaşmak için sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiğimiz ‘UyumSoft Akademi’nin, sektörümüze kazandırdığı gençlerimizi iş dünyasında görmekten büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Şimdi, bu eğitim seminerlerimizi, Azerbaycan’daki mühendislik bölümü öğrencileri ile paylaşıyoruz. 2010 yaz stajı için gelen ilk öğrenci grubu ‘UyumSoft Akademi Sertifikası’nı aldı. Şu an, ikinci grubun eğitim çalışmaları sürüyor. Özetle, geleceğimiz olan gençlerimize yaptığımız yatırım, firmamızın en büyük kazanımlarından biridir ve sektörümüze kalifiye insan kaynağı yetiştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 


Bu blogdaki popüler yayınlar

Azerbaijan - GOV - Azerbaijan to Host an International ICT Conference

Özəl və dövlət ali təhsil məktəbləri arasındakı fərq

VİCDAN SUSTUĞUNDA : Download PDF