Qafqaz Universiteti Şeki ve Lenkeranda da oldu

Növbeti seminar Şeki şeherinde keçirildi.

Qafqaz universitetinin bölgelerdeki keçirdiyi seminar növbeti defe de Şeki şeherinde oldu. Şeki araz kursunun deveti ile baş tutan bu seminarda Qafqaz Universitetinin ictimaiyyetle elaqeler üzre prorektoru dossent Memmedeli Babaşov, psixoloji meslehet şöbesinin müdiri Hüseyin Xelilov ve ictimaiyyetle eleqeler şöbesinin mesul işçisi Ağamir Esgerov iştirak etmişdir.

Universitetin psixoloqu Şeki araz kursunun dinleyicilerine yaddaşdan effektiv istifade, abituriyentlerin universitete hazırlıq zamanı ve imtahan zamanı yaranan gerginliyin aradan qaldırılması ve effektiv ders oxuma metodları mövzusunda seminar vermişdir. Daha sonra Araz Kursunun müellimleri ve valideyinleri ile görüşen qonaqlar, onlara değerli meslehetler vermişler.

Sefer zamanı Şekide fealiyyet gösteren regional tv olan kanal S- i ziyaret eden Universitetin müellimleri televiziyanın efir mekanından istifade etmişler. Daha sonra Şekide bir sıra qabaqcıl mekteblerde olmuş ve bu bölgede çalışan Qafqaz Universitetinin mezunları ile görüşmüşler.

Onuda qeyd etmek isterdim ki, Qafqaz Universitetinin müellim heyeti Şeki seferinden sonra Şirvan şeherine sefer edecekler.

Qafqaz Universiteti Lenkeranda da oldu.

Lenkeran Araz Kurslarının deveti ile Qafqaz Universitetinin bir qrup müellim heyeti növbeti defe Lenkeranda oldular. Bu silsile tedbirler çerçivesinde Lenkeran Araz Kurslarının dinleyicileri ile görüş keçirmişler. Bu seminarların esas mövzusu abituriyentlerin universitete hazırlıq zamanı yarnan psixoloji problemlerin aradan qaldırılması, effektiv ders oxuma ve imtahan zamanı yaranan gerginliyin aradan qaldırılması metodları olmuşdur.

Daha sonra qonaqlar Lenkerandakı universitete qebul neticelerinde ferqlenen orta ümumtehsil mektebleri ve yerli istehsal müessiselerinden olan Pal Süd MMC ve onun daxilinde yenice fealiyyete başlamış Pal Dad dondurma müessisesi ile görüş keçirerek onlarla tecrübe mübadilesi etmişler.

Ağamir Esgerov.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Azerbaijan - GOV - Azerbaijan to Host an International ICT Conference

Özəl və dövlət ali təhsil məktəbləri arasındakı fərq

VİCDAN SUSTUĞUNDA : Download PDF